luni, 20 decembrie 2010

Gesturi marunte=condimente pentru viata

Inainte de urarile pentru sarbatori , eu va propun urmatoarea poveste...Enjoy!:)

'O tanara doamna astepta avionul in camera de imbarcare a aeroportului.
    Pentru ca trebuia sa astepte multe ore, ea si-a cumparat o carte si un pachet cu fursecuri ca sa-i mai treaca timpul. S-a asezat in camera VIP a aeroportului ca sa se poata odihni si citi linistita.
Langa fotoliul cu pachetul de biscuiti s-a asezat un domn care a inceput sa rasfoiasca o revista.
Cand a luat prima prajitura a luat si barbatul una. S-a simtit iritata, dar nu a spus nimic, s-a gandit numai " Ce tupeu!"  Pentru fiecare prajitura pe care o lua barbatul , lua si ea una. Asta o infuria, dar nu dorea sa provoace o scena. Cand a mai ramas numai o prajitura, s-a gandit:"Oare ce o sa faca nesimtitul acesta, acum?"  Apoi barbatul ia ultima prajitura si o imaparte in doua dandu-i si ei jumatate. Era foarte nervoasa acum, si-a luat rapid cartea si lucrurile si s-a indreptat ca o furtuna spre locul de imbarcare.
 Cand s-a asezat la locul ei in avion, si-a luat poseta si a inceput sa caute ochelarii si spre surpriza ei pachetul cu fursecuri era acolo, neatins si nedeschis.
I-a fost foarte rusine! Si-a dat seama ca a gresit,prajiturile ei erau in poseta...Barbatul impartise prajiturile cu ea fara ura si rautate...in timp ce ea era nervoasa gandind ca si-a impartiti biscuitii cu el. Acum nu mai era nici o sansa de a-i explica sau de a-i cere scuze.'
 Morala?
 Exista 4 lucruri pe care nu le poti recupera:

Piatra... dupa ce e aruncata!


Cuvantul... dupa ce e spus!  

Ocazia... dupa ce ai pierdut-o!

 Timpul... dupa trecerea lui!  



                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu