miercuri, 22 decembrie 2010

Bucurie

Cred ca e timpul sa ne amintitm de Craciun. Sunt cateva lucruri extrem de simple pe care vreau sa le spun,  inainte de a pleca in vacanta.  Trebuie sa recunosc ca aceasta sarbatoare nu m-a incantat niciodata intr-un mod exagerat, nu a adus niciodata in sufletul meu un entuziasm iesit din comn, insa am invatat sa ma bucur de ea si sa aperciez momentele de liniste pe care mi le ofera.
Imi place mirosul merelor coapte cu scortisoara , vinul fiert, mirosul bradului abia impodobit-se creeaza o aroma unica  pe care o simt numai cu aceasta ocazie. Colindatorii cu nasucurile rosii tremurand de frig, cu obrajii rumeni si ochii sclipitori in care se cuibareste veselia impresionanta si sincera pornita din suflet, ma surprind placut .Ei sunt cei care tiparesc in mintea mea o imagine pe care o pastrez de la an la an-imaginea unui Craciun cu traditii!;)
Vreau sa ne bucuram de caldura acestei sarbatori, sa incercam sa daruim si sa fim mai buni( e greu, dar credeti-ma merita sa incercam), sa avem mintea mai limpede si sufletul mai curat , iar restul ...vine de la sine!
Cu mult drag si respect ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu